Kombinoni këto dy çajra në shtëpi dhe kolla do zhduket menjëherë/ Mëso përfitimet shëndetësore…

Kombinoni këto dy çajra në shtëpi dhe kolla do zhduket menjëherë/ Mëso përfitimet shëndetësore…

Kombinoni këto dy çajra në shtëpi dhe kolla do zhduket menjëherë/ Mëso përfitimet shëndetësore…

Çaji i trumzës. Përgatisni çajin e trumzës duke shtuar dy lugë me gjethe të shtypura trumëze në çajnik të mbushur me ujë dhe duke e zi er për 10 minuta.

Pasi ta keni kulluar, shtoni mjaltë dhe limon. Të treja së bashku kanë fuqi të mëdha shëruese.Çaj me mjaltë dhe piper të zi.

Nëse v uani nga kolla e pjekur ose ajo me sek recione, provoni çajin me mjaltë dhe piper të zi.

Ky i fundit stimulon qarkullimin dhe çlirimin e sekr ecioneve, dhe mjalti nd alon kollën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.