Mësoje Këtë “TRUK” – Ja Si Ta Hapni Derën E Veturës Për 30 Sekonda Nëse I Harroni Çelësat Brenda

Mësoje Këtë “TRUK” – Ja Si Ta Hapni Derën E Veturës Për 30 Sekonda Nëse I Harroni Çelësat Brenda

Kur kjo ndodhë, shumica si zgjidhje primare e shohin mekanikun.Por deri te mekaniku nuk mund të shkojmë me veturë, përderisa problemi është pikërisht te çelësat.

Pritja e mekanikut deri të vijë, a mund të vijë a jo etj , mund të jenë të bëzdisshme për secilin nga ne.

Kështu që edhe ky problem ka zgjidhje, dhe egziston një trik mjaft i shpejt për hapjen e derës.

Më poshtë është video, ku e sqaron për 30 sekonda mënyren e thjesht për shkyçjen e derës:

Leave a Reply

Your email address will not be published.