Moderratori Çani bën deklaratën e fortë: Po të isha shqiptar i Kosovës, Albin Kurtin s’do e zvendësoja

Moderratori Çani bën deklaratën e fortë: Po të isha shqiptar i Kosovës, Albin Kurtin s’do e zvendësoja

Moderatori shqiptar Arian Çani ka thënë se nëse do të ishte qytetar i Kosovës nuk do ta votonte Albin Kurtin.Kjo deklaratë e tij vjen pasi Syri.net, e shpalli Albin Kurtin personazh i vitit. Çani tha se ai e meriton të shpallet i tillë, por shtoi se nëse do të sihte shtetas kosovar nuk do ta votonte Albin Kurtin. Dhe për këtë ai paraqiti dy arsye:

“Miti që është krijuar për të dhe bindjet politike majtiste që Kurti përfaqëson. Nuk e mbaj kur më ka ardhur Albin Kurti në studion time, por megjithatë them që jo më kot është shpallur nga ju personi i vitit. Megjithatë unë nuk do e votoja po të isha shtetas kosovar. S’do e votoja sepse është krijuar një mit për të, dhe mendoj që ky mit duhet të rrë zohet. Dhe tjetër, Kurti vetë dhe ata që e mbështesin përfaqësojnë të majtën radikale, mua më tr emb kjo ndaj s’do e votoja”, tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.