Një recetë e vjetër natyrore që të gjithë do të dëshironi ta bëni: e shkëlqyeshme për shikimin, zemrën, imunitetin, kockat, zorrët

Një recetë e vjetër natyrore që të gjithë do të dëshironi ta bëni: e shkëlqyeshme për shikimin, zemrën, imunitetin, kockat, zorrët

Një recetë e vjetër popullore që shkatërron çdo sëmundje – e shkëlqyeshme për shikimin, zemrën, imunitetin, kockat, zorrët. Isshtë një lloj i veçantë i verës që bëhet nga boronicat dhe bredhat. Boronicat mund të zbukurojnë dhe zbutin lëkurën tuaj dhe madje parandalojnë kancerin. Forconi imunitetin.

Përbërësit: 500 g boronicë të freskët, 500 g dëllinjë blu, 1 litër ujë, 3 lugë mjaltë shtëpiak nga një bletar i testuar, 3 lugë sheqer

Dëllinjë
Procedura: Lani boronicat dhe dëllinjat dhe vendosini në një kavanoz të madh. Hidhni verë për të mbuluar manaferrat. Lëreni në frigorifer për 48 orë, pastaj shtoni gjysmë litër raki, mjaltë dhe sheqer në përzierje.

boronicat
Llokoçis mirë për të shkrirë mjaltin dhe sheqerin. Lëreni të gjithë përzierjen të qëndrojë për 7 ditë. Pas kësaj mund të përdoret.

Përdorimi: 4 lugë gjelle verë në mëngjes dhe në mbrëmje. Në secilën dozë duhet të ketë disa boronicë që do t’i përtypni para se t’i gëlltisni. Vera përdoret për 3 ditë në mëngjes dhe në mbrëmje, pas së cilës ndërpritet për 2 ditë. Në këtë mënyrë përdoret derisa të konsumohet e gjithë doza e bërë sipas kësaj recete.

Leave a Reply

Your email address will not be published.