Një “TRUK” me gjalpë që duhet ta mësoni menjëhere…

Një “TRUK” me gjalpë që duhet ta mësoni menjëhere…

Gjalpi është zakonisht shumë i fortë kur e nxirrni nga frigoriferi. Është e vështirë që ai të përdoret menjëherë për pjekje apo për shtrirje në një copë tosti.

Duke e përdorur një gotë dhe disa hapa të thjeshtë, ju mund të fitoni gjalpin më të mirë brenda pak sekondash, pa e prishur gjithë pjesën tjetër të gjalpit të cilin duhet ta futni përsëri në frigorifer.

Triku me gjalpë që duhet ta mësoni
in Fun
Mgid
Mgid

Perdorni kete ilaç te lire per nyjet tuaja qe dhembin

Gjalpi është zakonisht shumë i fortë kur e nxirrni nga frigoriferi. Është e vështirë që ai të përdoret menjëherë për pjekje apo për shtrirje në një copë tosti.

Duke e përdorur një gotë dhe disa hapa të thjeshtë, ju mund të fitoni gjalpin më të mirë brenda pak sekondash, pa e prishur gjithë pjesën tjetër të gjalpit të cilin duhet ta futni përsëri në frigorifer.

Ky është triku i thjeshtë:

Hapi 1
Vendoseni sasinë e gjalpit që ju nevojitet në një pjatë.

Hapi 2
Mbusheni një gotë me ujë të nxehtë dhe lëreni të qëndrojë për një minutë.

Hapi 3
Zbrazeni gotën dhe mbulojeni gjalpin me të dhe lëreni të qëndrojë për një minutë ose dy.

Dhe tani e keni gjalpin e duhur, të butë por jo të shkrirë! /pergatit.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.