Nuk e Beseoni Por Unë dhe Hashim Thaci e ndaluam marrëveshjen e Rambujes qe kishte për qellim futjen e forcave Serbe ne Kosove. Ja si!

Nuk e Beseoni Por Unë dhe Hashim Thaci e ndaluam marrëveshjen e Rambujes qe kishte për qellim futjen e forcave Serbe ne Kosove. Ja si!

Hetem Ramadani në emisionin ‘Kojshia Show’ përmendi edhe Konferencën e Rambujes dhe rolin e tij.

Ai tregoj një detaj se si bashkë me ish Presidentin Hashim Thaçi e ndaluan marrëveshjen e parë të Rambujes që kishte për qellim futjen e 20.000 forcave serbe në Kosovë.

Shiheni minutën e 44 te emisionit!/infokosova/

Leave a Reply

Your email address will not be published.