Zonja e shtëpise shkoi të flinte, por i ndodh e pabesueshmja! Mori pak kripë dhe sheqer dhe u befasua në mëngjes kur pa se…

Zonja e shtëpise shkoi të flinte, por i ndodh e pabesueshmja! Mori pak kripë dhe sheqer dhe u befasua në mëngjes kur pa se…

Shumica e njerzve kanë pro bleme me pagjumësinë ndaj dhe kërkojnë sa më shumë zgjidhje.

Ndodh shpesh kur bien te fleme qe mendojme për pro blemet në punë , pro blemet familjare ose për gjërat, të cilat duhet të bëni ditën tjetër.

Ekspertët mjekësorë gjithashtu thonë se edhe disa ila çe mund të jenë shk aku i pag jumësisë.

Këto ila çe mund të kontribuojnë në pro blemet e gjumit. Por kane edhe ef ekte anesore.

Mos u shq etësoni, sepse ekziston një i laç plotësisht natyral që mund të të ndihmojë në pro blemet e gjumit.

Për fat të mirë, ky il aç është jashtëzakonisht i efektshëm dhe do të zgjoheni plot energji dhe do të rifreskoheni.

Gjëja më e mirë në lidhje me këtë il aç është që ajo bëhet nga përbërës të lehtë të disponueshëm, të cilat tashmë i keni në kuzhinën tuaj.

Pra, sekr eti i këtij ila çi natyral të bërë në shtëpi është kripa e parafinuar e detit dhe sheqeri kaf. Po ajo është!

Ju do të keni nevojë për përbërësit e mëposhtëm:

1 lugë kripë deti të parafinuar

5 lug. sheqer kafe

Udhëzime:

Është shumë e thjeshtë! Përzieni përbërësit e përmendur më lart dhe të konsumoni një lugë përpara se të shkoni për të fjetur.

Thjesht vendoseni nën gjuhën tuaj – do të shkrihet së shpejti!

Dhe mos harroni të ndiqni këtë raport 1/5 (kripë deti – sheqer kafe).

Ne me të vërtetë shpresojmë që ta gjeni të dobishëm këtë artikull dhe mos harroni ta nd ani atë me miqtë dhe familjen tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.