Pasiqë ia zbulon lidhjen e fshehtë, babai bën veprimin e pa.imagjinueshëm me vajzën e tij

Pasiqë ia zbulon lidhjen e fshehtë, babai bën veprimin e pa.imagjinueshëm me vajzën e tij

Një ngjarje e r ën dë ka ndodhur dy ditë më parë në qytetin e Divjakës. Një 18 vjeçare ka de no ncu ar babain e saj, I cili ka perf un du ar në b.ur g. Vajza e d e non co i atë për d h.un ë dhe kë r.cë n im, sepse i ati i vuri ult im at um që të ndahej nga i dashuri i saj. Ngjarja ndodhi dy ditë më parë, kur vajza maturante në gjimnazin e këtij qyteti, V.Gj., ka treguar në familje se prej disa kohësh ishte në një lidhje me një djalë. Pasi ka marrë të dhënat se cili ishte djali, babai i saj, 56-vjeçari me i inicialet N.Gj., i ka kërkuar së bijës të hiqte dorë menjëherë nga kjo lidhje dhe të vijonte pretendimet për shkollën e lartë. Por d eba ti mes babë e bijë ka pre ci pitu ar më tej me dh. u..n ë ndaj 18-vjeçares.

Sipas P o lic is ë, babë e bijë kanë qenë në banesë kur ka nisur de b ati me fjalë mes tyre për një histori dashurie të vajzës, e cila nuk po gjente miratimin e babait të saj. Ai nuk ishte dakord me këtë lidhje, pasi përveçse djali ishte nga fshati, ishte edhe pa arsimim. Ndërsa e bija, përveçse ishte maturante në gjimnaz, do të vijonte studimet e larta.

“Nuk mund të lidhesh me një djalë që nuk ka shkollë. Ti duhet të vazhdosh shkollën e lartë, ndaj duhet të heqësh dorë menjëherë nga kjo lidhje”. Ka qenë ky ul tim at um i i babait ndaj vajzës së tij, por kjo e fundit nuk i është bindur duke i pohuar se e donte djalin me të cilin ishte lidhur dhe se nuk do të ndahej prej tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.