Përgatisni këtë recetë për forcimin e imunitetit…

Përgatisni këtë recetë për forcimin e imunitetit…

Sistemi imunitar është një faktor i rëndësishëm në arritjen dhe ruajtjen e shëndetit të mirë. Nëse është i fortë, atëherë të gjitha proceset në trup vazhdojnë normalisht. Ja një recetë për mënyrën se si të forcojmë imunitetin:

Është e nevojshme:

– 100gr rrush të thatë
– 150g arra
– 100g bajame
– 100g kajsi të thata
– 100g kumbulla të thata
– 300g mjaltë
– lëvozhgë nga 2 limona

Në makinë për bluarje mishi bluaj rrushin e thatë, arrat, bajamet dhe lëvozhgën e limonave. Shtoni lëngun e dy limonave në përzierje, lëvozhgën e të cilëve i keni përdorur më parë. Përziejeni. Më tej, shtoni kumbulla të thata dhe kajsia të thata. Përziejeni. Së fundi, mjalti duhet shtuar dhe përzier përsëri. Le të qëndrojë në një vend të errët për 1-2 ditë.

Për fëmijët mbi 3 vjet – 1 lugë gjelle 2 herë në ditë

Për të rriturit: 1-2 lugë gjelle 3 herë në ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.