PopuII i dashur: A jeni i kënaqur me punën e EIvis Nacit? votoni onIine Po-Jo

Popull i dashur: A jeni i kënaqur me punën e Elvis nacit? votoni online Po-Jo

Hoxhë Elvis Naçi (i lindur më 7 prill 1977 në Tiranë) është një teolog dhe imam Shqiptar. Ai është kreu i Bashkësisë Islame të Shqipërisë, që vepron në Xhaminë e Tabakëve në Tiranë dhe themelues dhe president i Fondacionit Kulturor Jo-fitimprurës Firdeus.

Naçi vepron në mënyrë aktive në një faqe Facebooku me mbi 834,202 abonentë-ndjekës (24 Mars 2020) dhe rregullisht vendos videot e hytbes në kanalin e tij në YouTube, i cili ka më shumë se 215,552 abonentë (24 Mars 2020). Për shkak të popullaritetit të tij të madh në mesin e myslimanëve të Shqipërisë, por edhe me shqiptarët e tjerë myslimanë, ai u bë i njohur në nivel kombëtar dhe u ftua rregullisht në emisionet shqiptare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.