Rrëfen 19-vjeçarja shqiptare që lindi djalin dje: Mezi merrja frymë, po falë Zotit jemi shëndosh e mirë! (Video)

Rrëfen 19-vjeçarja shqiptare që lindi djalin dje: Mezi merrja frymë, po falë Zotit jemi shëndosh e mirë! (Video)

Manuela Hemollari është 19-vjeçarja, e cila solli në jetë dje foshnjen e saj në spitalin “Shefqet Ndroqi”, i njohur ndryshe si K0víd 2.

Prej 10 ditësh, ishte dia gnost ikuar me K0víd- dhe trajtohej në shtëpi. Vështírësia në f rymëmarrje dhe t emperatura e detyruan të shtrohej në spítal me 9 mars, në gjendje jo të mirë shëndetësore.

Duke qenë se situata klinike po rën dohej dhe jeta e 19-vjeçares dhe foshnjes po rrezi k ohej, u bë e mundur lindja e fëmijës në sallat e spitalit “Shefqet Ndroqi” në bashkëpunim me stafin e spitalit obsetrík-gjínekologjík “Koco Gliozheni”

“Mezi merrja frymë , pastaj vajta me a mbulancë te Shefqet Ndroqi erdhi ekipi i maternitetit dhe me o perauan atje, i falenderoj të gjithë mjekët që më shërbyen “, thotë ajo një ditë më pas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.