Shkruajeni këtë recet dhe mos e humbisni / Kjo recetë mund të ndalojë dhimbjen e kokës dhe migrenën për disa minuta!

Shkruajeni këtë recet dhe mos e humbisni / Kjo recetë mund të ndalojë dhimbjen e kokës dhe migrenën për disa minuta!

Dhimbja e kokës për dikë është kronike dhe nuk largohet pa marrë ilaçe.

Shpesh njerëzit provojnë ti shmangen ilaçeve, duke u frikësuar nga indikacionet dhe vuajnë në vete nga dhimbja.

Por, ka të tjerë që tashmë kanë eksploruar produkte natyrore, të cilat kanë rezultuar të afta të ndihmojnë në trajtimin e migrenës dhe dhimbjes së kokës.

Dhimbja e kokës mund të zgjasë 1 ditë ose deri në 72 orë.

A e dini se është e mundur të përdorni një përbërës të vetëm për të lehtësuar këto dhimbje të këqija për vetëm disa minuta?

Përdorni vetëm kripë Himalaje dhe limon.

Të dy përbërësit kanë veti që mund të ndihmojnë në reduktimin e tensionit, në përmirësimin e qarkullimit të gjakut dhe në reduktimin e ndjeshëm të dhimbjes së kokës.

Thjeshtë mbushni një gotë me ujë, shtoni lëng limoni dhe kripë Himalaje, përzieni mirë dhe pije gjithë gotën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.