Ju mjafton ta masazhoni shpinen tuaj me këtë vaj dhe gjithë dhimbja do të zhduket!

Ju mjafton ta masazhoni shpinen tuaj me këtë vaj dhe gjithë dhimbja do të zhduket!

Edhe doktoret e rekomandojne: Masazhoni shpinen tuaj me këtë vaj dhe gjithë dhimbja do të zhduket!

Ka shumë terapi fizike dhe procedura mjekësore që mund të lehtësojnë dhimbjen në fazën e saj më të keqe, por gjithmonë mund të provoni ilaçe natyrale.

Livando është nëna e vajrave esenciale, e cila vepron si një qetësues i mirë spazmolitik, hipotenziv, analgjezik me veprim anti-inflamator dhe ndihmon në procesin e epithelizimit të lëkurës më të shpejtë dhe në të njëjtën kohë bëhet më e butë.

Nëse përdorni vajin e livandos per masazh, do t’ju shërbejë si një ilaç i fuqishëm për shpinën. Fërkoni vendin ku ndjeni dhimbje dhe ngurtësi.Thjesht shtoni një shtresë të hollë dy deri tre herë në ditë. Duke e aplikuar dhimbja do te zvogelohet!

Burimi:/healthylivingdoctor365.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.