Virologu i njohur Amerikan : Simptomat e Kv-19 zakonisht shfaqen sipas kësaj radhitje

Virologu i njohur Amerikan : Simptomat e Kv-19 zakonisht shfaqen sipas kësaj radhitje

Studiuesit e Universitetit të Kalifornisë Jugore thonë se ata kanë zbuluar se simptomat C-19 kanë tendencë të shfaqen në një rradhitje të caktuar, një konstatim që mund të lejojë zbulimin dhe trajtimin e hershëm te një numër pacientësh.

Sipas studimit të botuar në revistën mjekësore Frontier Public Health, rradhitja e zakonshme e simptomave është si më poshtë:

Ethet , Kollitja , Dhimbjet muskulore , Nauze dhe / ose të vjella, Diarre

Ekspertët thonë se tre simptomat e para nuk kanë pse të shfaqen me radhë, por mund të shfaqen të gjitha në të njëjtën kohë, të pasuara nga nauzea dhe të vjellat, më pas pasuar nga diarreja.

Jo të gjithë pacientët kanë përjetuar të njëjtin grup simptomash.

Leave a Reply

Your email address will not be published.