Kurimi më i mirë për venat me variçe dhe trombozën, terapia zgjat 30 ditë, dhe rezultatet janë menjëherë të dukshme

Kurimi më i mirë për venat me variçe dhe trombozën, terapia zgjat 30 ditë, dhe rezultatet janë menjëherë të dukshme

Trombet venoze zakonisht ndodhin në kushte të rrjedhës së dobët të gjakut ose të dëmtuar – rrugët venoze. Tromboza venoze është një sëmundje e sistemit vaskular. Shkaktohet nga një mpiksje gjaku që mund të bllokojë pjesërisht ose plotësisht një venë dhe të zvogëlojë qarkullimin.

Në rastin e venave sipërfaqësore, gjendja quhet trombozë venoze sipërfaqësore (tromboflebiti sipërfaqësor), dhe kur formohen trombe të venave të thella, quhet trombozë e venave të thella.

Sëmundja më së shpeshti prek këmbët dhe legenin, dhe më rrallë krahët. Edhe pse tromboza venoze zakonisht ndodh tek të moshuarit, ajo mund të ndodhë në çdo moshë.

Kjo është një recetë e mrekullueshme për venat me variçe dhe trombozën. Ky ilaç është transmetuar nga brezi në brez për shkak të efekteve të tij të mahnitshme. Ju duhen vetëm 2 përbërës për ta përgatitur, dhe përdoret vetëm për përdorim të jashtëm.

Përbërësit: 1 filxhan qumësht deleje, 1 sapun për fëmijë.

Përgatitja: Grijeni sapunin dhe vendoseni në qumësht. Ruani ilaçin në frigorifer. Mënyra e përdorimit: Vendoseni përzierjen në një veshje (ë) dhe vendoseni në venat me variçe. Fërkojeni veshjen në vend, tri herë në ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *