Kujdes Nëse shihni këto vija të bardha te filetot e pulës..!? Mos i Konsumoni!

Kujdes Nëse shihni këto vija të bardha te filetot e pulës..!? Mos i Konsumoni!

Mishi i pulës është jashtëzakonisht i konsumueshëm dhe i lehtë për t’u përgatitur. Për këtë arsye shumë nga ne e zgjedhin për ta gatuar edhe për faktin se përgatitet shpejt.
Shpesh, mishi i pulës rekomandohet si një zgjedhje e shëndetshme por ka diçka që ju duhet ta kontrolloni tek ky produkt. Organizata Botërore ka publikuar një video në lidhje me vijat e bardha që ndodhen tek mishi i pulës.

Këto fije të yndyrës shfaqen për shkak të kushteve që zogjtë mbahen dhe vijnë si rezultat i fryerjes së tepërt të pulave me pesticide, për t’i bërë ato të duken më të mbushura.
Në një studim të vitit të kaluar në ShBA, u gjet se 96% e mishit të pulave kishin vija të tilla. Sidoqoftë, konsumimi i mishit të një pule të shëndetshme sjellë përfitime të mëdha shëndetësore, pasi përmban hekur, vitamina B12 dhe B.

Leave a Reply

Your email address will not be published.