Miksoini keto fara me limonin dhe do te keni barkun e enderrave tuaja

Miksoini keto fara me limonin dhe do te keni barkun e enderrave tuaja

Mjekimi natyral ka pasur një impakt të madh në shoqëri për shumë vjet, por kohët e fundit njerëzit i shohin këto lloj mjekimesh me më shumë vëmendje se më parë. Për më tepër kur kemi të bëjmë me receta për dje.gien e kileve të tepërta .

Sot do t’ju tregojmë recetën e cila është e bazuar në vetëm 1 përbërës siç është fruti i limonit . Pa frikë mund ta konsiderojmë një “bo.m.bë” shëndeti të mbushur me vitamina, minerale dhe vlera ushqyese në mënyrë që të shmangni sëmundjet e shumta.

Kjo recetë është shumë e thjeshtë por në mënyrë që të jetë efektive, duhet të ndiqen të gjitha hapat me përpikmëri:

Përbërësit:

Lëng limoni.

Një lugë me fara chia.

Një lugë me mjaltë.

1 ½ gotë me ujë.

Përgatitja:

Farat chia duhet të zhyten të paktën 1 orë para se t’i përgatisni, gjatë kësaj kohe ato do jenë zgjeruar dhe do jenë kthyer në një masë xhelatinore, për shkak të fibrave që përmbajnë.

Më pas përzieni të gjithë përbërësit në një blender derisa të krijojnë një masë homogjene. Hidheni masën në një kupë.

Është e nevojshme të konsumoni një gotë të tillë të paktën 3 herë në javë për 2 muaj.

Ju rekomandojmë ta konsumoni pa ngrënë asgjë në mënyrë që të ketë efekte më të mëdha në trupin tuaj.

Është e rëndësishme të dini që nuk mund të keni një peshë trupore të kënaqshme nëse nuk ndryshoni dietën tuaj dhe nëse nuk kryeni ushtrime fizike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *