Kura me 2 përbëres Sheqer Dhe Uj: Ilaçi Më I Mirë Për Zemrën Dhe Aritminë, Ritmi Normal Kthehet Për 5 Ditë..!?

Kura me 2 përbëres Sheqer Dhe Uj: Ilaçi Më I Mirë Për Zemrën Dhe Aritminë, Ritmi Normal Kthehet Për 5 Ditë..!?

Murrizi është një nga bimët më të sigurta dhe më efektive kur bëhet fjalë për trajtimin e sëmunddjevee të sistemit kardiiovaskuular, dhe kjo vlen edhe për trajtimin e ariitmisë. Pjesët shëruese të murrizit janë manaferrat e kuqërremtë të errët, lulet dhe gjethet e vogla të bardha.

Murriz forcon muskulin e zemrës dhe përmirëson rrjedhën e lëndëve ushqyese dhe oksigjenit përmes qarkullimit të gj akut në çdo pjesë të trupit. Zgjeron arteriiet që çojnë gj ak në zemër në mënyrë që të marrë lëndët ushqyese që i duhen për të funksionuar normalisht.

Terapia e murrizit duhet të zgjasë të paktën tre muaj që efektet të ndihen.

Përgatitja e ilaçit:

1 kg manaferra të murrizit janë zhytur në ujë të pastër. Pas gjysmë ore, bluni me blender ato, pastaj derdhni përsëri ujë mbi to të qëndrojnë për 24 orët e ardhshme.

Gatuajini të nesërmen dhe pasi të vlojë uji, ulni temperaturën e pllakës dhe gatuajeni për 30 minuta të tjera. Kulloni lëngun që rezulton dhe lengun ruajeni në frigorifer.

Grini edhe një herë frutat në një blender dhe i përzieni me ujin qe e keni ne frigorifer. Ruajeni ilaçin në frigorifer dhe shtoni 6 – 12 lugë çaji në ditë derisa të rregullohet ritmi i zemrës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *