Ilaqi dhe Receta që gjyshet tona kanë pas përdorur 3 herë në ditë për të kuruar dhi mbjet e shpinës

Ilaqi dhe Receta që gjyshet tona kanë pas përdorur 3 herë në ditë për të kuruar dhi mbjet e shpinës

Dhi.mbjet kro.ni.ke të shpinës apo të këmbëve përshkruhen si dhi. mbje të cilat ju pen gojnë të kryeni aktivitetet tuaja të përditshme. Ato mund të zgjasin disa ditë deri në 6 muaj. Dhi. mbja nis fillimsiht në fund të shpinës, për të vazhduar më tej në zonat e tjera si në kofshë apo në të gjithë pjesën e këmbës.

Nëse ende nuk keni gjetur një il’aç për lehtësimin e këtyre dhi mbjeve, provoni këtë recetë të vjetër të gjysheve. Kjo do t’ju largojë dhi mbjet e forta vetëm pas disa përdorimesh.

Përgatitja:

Prejini përbërësit në copa të vogla dhe shty pini mirë me një lugë druri. Vendoseni përzierjen në zonën ku ndjeni dhi mbje. Përdoreni 3 herë në ditë në mënyrë që të veprojë më shpejt.

Mbështilleni më pas me një qese plastike dhe do të evidentoni përmirsime të dukshme brenda disa ditësh. Për rezultate më të mira duhet që ta ndiqni këtë trajtim për 1 muaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *