Konsumo Sodën E Bukës 5 Ditë, Për Të Riparuar Dëmtiimet E Veshkës; Kura Që S’ka Nevojë Për Recetë Mjeku

Konsumo Sodën E Bukës 5 Ditë, Për Të Riparuar Dëmtiimet E Veshkës; Kura Që S’ka Nevojë Për Recetë Mjeku

Bikarbonati i natriumit, ose më së shpeshti njohur si sodë buke, është një përbërës kiimikk që mund të gjendet në formën e një pluhuri të imët. Ka shije alkaliine dhe të kripur e nëse mendonit se përdorimet e saj merrnin fund në kuzhinë gaboni ! Soda e bukës mund të përdoret si deodorant, shampo kundër zbokthit, pastë dhëmbësh etj.

Brenda trupit të njeriut, veshkat dhe pankreasi prodhojnë bikarbonat për të mbrojtur veshkat. Kur këto 2 organe vuajnnë një ulje të prodhimit të bikarbonatit, aciidi mund të grumbullohet dhe organizmi ka probleeme të neutralizojë këtë të fundit. Shumica e pacientëve me sëmunddjee të veshkave zakonisht vuajnnë nga nivele të ulëta të bikarbonatit, që është një gjendje mjekësore e njohur si aciidozaa metabolike. Në këtë pikë, ju mund të merrni sodë buke (të tretur në një gotë ujë) !

Soda e bukës ngre nivelin e pH, ndalon përparimin e dëmtiimitt të veshkave dhe tretësira që bëhet me sode buke dhe ujë krijon një antii-aciid të fuqiishëm!

Si ta përdorni sodën e bukës, për veshkat:

1. Ditën e parë, merrni 1/2 lugë çaji sodë buke nën gjuhën tuaj.

2. Të nesërmen, kombinoni 1/2 lugë çaji sode buke dhe 1/2 lugë çaji kripë në 1.5 litra ujë.

3. Pijeni për 2-3 ditë.

Inflammacionii i veshkave mund të parandalohet gjithashtu nga soda e bukës. Kjo është e mundur për shkak të reagimmit kiimik që ndodh, e kufizimit të prodhimit të amoniiakuut në veshka.

Megjithatë soda e bukës nuk klasifikohet si iilaç, ndaj para se të vetëdiiagnostikkoheni apo të merrni në dorë kurimin tuaj, këshillohuni me mjekun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *