Ekspertët Mahniten! Kjo Është Receta Që I Forcon Eshtrat, Gjunjët Dhe Nyejt Ja (RECETA) e plotë

Ekspertët Mahniten! Kjo Është Receta Që I Forcon Eshtrat, Gjunjët Dhe Nyejt Ja (RECETA) e plotë

Sipas shumë ekspertëve shëndetësor, mënyra e gabuaar e të qëndruariit është ndër shkaktarët kryesor për dhimbbjeet në shpinë, nyej dhe këmbë.

Prandaj, është shumë e domosdoshme të korrigjohet kjo dukuri, me qëllim që të paraandaloheen kommplikiimet e mëtutjeshmee.

Mirëpo, fatmirësisht mjekësia alternative apo tradicionale mundëson që përmes përbërësve natyral t’i forconi eshtrat, gjunjët, nyejt, si dhe ta eliiminonni dhimbbjeen nga këto pjesë të trupit.

Paraprakisht vlen të ceket se kjo recetë ka origjinë nga Greqia e lashtë dhe ka efekte të mahnitshme pozitive.

Përbërësit:

– Një kilogram mjaltë

– Dhjetë lugë gjelle fara liri

– 50 gramë fara të kungujve

– Pesë lugë gjelle susam dheu

– Tri lugë gjelle rrush të thatë

– 50 gramë fara luledielli

– 50 gramë kokrra gruri

Të gjithë përbërësit e lartceekur i futni në një tas të madh, i përzieni mirë dhe produktin e vendosni në një gotë xhami.

Duhet të përdorni një lugë gjelle nga ky iilaç para mëngjesit dhe drekës. Konsumimi i këtij iilaçi natyral e përmirëson metabolizmin, i forcon eshtrat dhe muskujt e zemrës, si dhe e rikthen dhe përmirëson elastiicitetinn e liigamentevee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *