Kura Revolucionare Ruse: Forcon Imunitetin, Pastron Zorrët, Elimiinon Virusett Nga Trupi..!

Kura Revolucionare Ruse: Forcon Imunitetin, Pastron Zorrët, Elimiinon Virusett Nga Trupi..!

Sezoni i gripit ka arritur, veproni që trupi juaj të jetë i shëndetshëm gjatë stinës së dimrit.

Kefiri, bashkë me kungullin, është përbërës kryesor i kësaj pijeje.

Disa njerëzve në fillim konsumimi i kefirit nuk i kënaaq edhe aq, me siguri për shkak të natyrës së tij të thaartë, karboniizimiit, apo të sasisë së madhe të probiotiikëve.

Filloni me sasinë e 1/8 së filxhanit (bile mund ta përzieni me një gotë të plotë ujë), pastaj gradualisht ta shtoni.

Kefiri mund të përdoret si iilaç në sasi të mëdha, por në periudhë të shkurtër (siç është edhe kjo pije apo pas kimiioterapiisë, me ç’rast 4 gota në ditë janë të preferueshme).

Bëni pauzë një herë në javë, kur nuk konsumoni kefir së paku një ditë.

Madje edhe në Tibet ekziston bindja që më së miri është të pini 2 gota në ditë, ndërkaq pas 20 ditësh të pushoni 10 ditë.

Ja receta për pijen nga kungulli për tretje të fuqiishmee dhe forcim të imunitetit:

– 4 gota kefir (nga kërpudhat e kefirit)
– 150 g kungull të zier.

Përgatitja:

Të gjitha këto përzieni dhe shtoni një lugë mjaltë natyral.

Kjo është vërtet pije e shkëlqyeshme e cila ndikon shumë në organet e tretjes, shpejton metabolizmin dhe forcon imunitetin e gjithë organizmit.

Çfarë është kefiri?

Kefiri është një lloj ushqimi i ngjashëm me kosin. I ngjashëm me kosin edhe në thartësi dhe në shije, ai po ashtu përmban edhe bakktereet probiiotiike, që gjenden në kos. Por kefiri është më i shëndetshëm se kosi.

Bakktereet natyrale dhe majaja në kefir kombinohen për të dhënë përfitime superiore shëndetësore, kur konsumohen rregullisht.

Kefiri është plot me vitamina dhe minerale të vlefshme dhe përmban proteina që treten lehtë dhe plotësisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *