Jam 54 vjeç dhe sapo kuptova që RENDJA KA NJE FUNKSION TE FSHEHTE: Vajza ime më tregoi, me siguri as ju nuk e dinit këtë..!?

Jam 54 vjeç dhe sapo kuptova që RENDJA KA NJE FUNKSION TE FSHEHTE: Vajza ime më tregoi, me siguri as ju nuk e dinit këtë..!?

Doli që rendeja ka një funksion tjetër se ai për të cilin është menduar, këtu është! Dhe nëse e shihni këtë informacion të dobishëm, ndani atë me miqtë tuaj dhe lexoni tjetrin, në lidhje me funksionin e fshehur të fshesës me korrent.

“Vajza ime e vogël më ka ndihmuar kohët e fundit në kuzhinë. Ajo mori rende në duar dhe më pyeti nëse e dija për çfarë sherbente fundi. Unë nuk e dija, dhe vë bast që edhe ju nuk e dini. Në të vërtetë ajo e zbuloi vetë këtë tipar kur vuri re se fundi ishte mjaft i mprehtë.

Pra, nëse keni nevojë për të prerë diçka, mund ta bëni me këtë pjesë të rendit – thotë Linda Graham, e cila e shkroi këtë zbulim në profilin e saj në Facebook dhe shkaktoi reagime të shumta.

Rreth dy mijë e gjysmë njerëz reaguan ndaj këtij zbulimi dhe shumica pranuan se ata vetë nuk e dinin që nxënësit e klasave kishin një mundësi të tillë.

“Sa do të kurseja në larjen e thikave nëse do ta dija këtë më parë!”; “Dhe unë kohët e fundit mësova për këtë veçori në rende, i dashuri im ma tregoi atë”; “Këtu, unë jam 40 vjeç dhe sapo mësova për këtë informacion nga ju”, janë vetëm disa nga komentet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *