Kura Më e Mirë Për Djegieet Nga Dielli Është Tashmë Në Kuzhinën Tuaj..Mësojeni Tani..

Kura Më e Mirë Për Djegieet Nga Dielli Është Tashmë Në Kuzhinën Tuaj..Mësojeni Tani..

Djegiia nuk është aspak e bukur, në fakt është tepër e dhiimbshmee, por për fat të mirë mund të jeni në gjendje të qetësoni pickimin dhe të shmangni dëmttimeet e qëndrueshme falë një lënde kuzhine që keni në dollapin tuaj: mjaltë.

Mund të duket e çudiitshme të përdorni mjaltë për ndonjë gjë tjetër përveç ëmbëlsimit të ushqimit dhe pijeve, por është mbështetur si një iilaç shtëpiak për probleeme të lëkurës si djeegiiet nga dielli për shekuj falë vetive të saj shëruese.

Keni nevojë për prova?

Një studim i botuar vitin e kaluar nxjerr në pah mënyrën se si mjalti vepron si një antii-bakteeriial natyral, antii-inflammator, antiioksidant dhe deziinfektuees kur aplikohet lokalisht.

Autorët e studimit gjithashtu vunë në dukje se mjalti manuka, i cili prodhohet nga bletët që polenizojnë shkurre specifike në Zelandën e Re, ka të gjithë ata faktorë të dobishëm në një përqendrim pak më të lartë.

Mirë, edhe pse me shumë përfitime, ideja e përhapjes së mjaltit ngjitës dhe të butë në të gjithë lëkurën tuaj ndoshta ende nuk tingëllon aq tërheqëse. Mund të bëhet pak e çrreguullt – por gjithashtu, është e vlefshëm kur ndjeni se nxehtësia e dhiimbshmme fillon të zhduuket menjëherë!

Dhe pavarësisht nga eerrësiira fillestare, është gjithashtu me të vërtetë e lehtë të lahesh në dush.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *