Kura Dhe Ilaqi Për Shtypjee Të Lartë Të Gj Akut, I Cili Vërtet Funksionon Për Mrekulli…

Kura Dhe Ilaqi Për Shtypjee Të Lartë Të Gj Akut, I Cili Vërtet Funksionon Për Mrekulli…

Nëse keni shtypjee të lartë të gj akut, mjafton t’i fusni këmbët në ujë të nxeehttë për 5 deri në 10 minuta. Kjo do t’jua relaksojë trupin dhe do të jeni gati për hapin e radhës.

Sidoqoftë, për ta ulur shtypjeen e lartë të gj akut brenda një kohe shumë të shkurtër, iu duhen limonë dhe ujë miineral.

Përgatitja:

– Prejeenii limonin

– Vendoseni ujin miineraal brenda një gote

– Shtrydheni limonin në gotë (përdorni një limon për një gotë me ujë)

– Përziejeni produktin

Limoni dhe uji miineraal, bashkë me ujin e nxeehtë, do të ndihmojnë në uljen e shtypjees së gj akut dhe këtë do ta bëjnë brenda pak minutave.

Keni parasysh se kripa dhe sheqeri e rritin shtypjeen e gj akut, prandaj përpiquni t’i shmangni këto produkte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *