LENGU Vetëm Me PERIME Që I Vr.ett QELIZAT E KACERlT Për 42 DITË! ..

LENGU Vetëm Me PERIME Që I Vr.ett QELIZAT E KACERlT Për 42 DITË! ..

Doktori i njohur nga Austria, Rudolf Bruess, ka qenë i përkushtuar gjatë tërës jetëssë tij në zbulimin e iilaçit më të mirë natyral kundër kAceriit.

Ai në fund ka arritur ta zbuloj një lëng të veçantë që sjell rezultate të mahnitshme, prej së cilit janë shëruar më shumë se 45,000 njerëz.

Bruess thotë se njerëzit mund t’i mbijetojnë kannceriit vetëm me ndihmën e proteinës, dhe për këtë ka zhvilluar një dietë për një periudhë 42-ditëshe, gjatë së cilës duhet të konsumoni vetëm çaj dhe lëng të veçantë nga perimet e ndryshme.

Përbërësi kryesor dhe më i veçantë i kësaj diete është panxhari. Doktori thotë se qeliizsat e kannceriit do të vdersiin, ndërsa njëkohësisht shëndeti i trupit do të përmirësohet.

Lëngu bëhet vetëm nga perimet organike: panxhari (55 për qind), karotat (20 për qind), rrënjë selino (20 për qind), patate (3 për qind), dhe rrepkë (2 për qind).

Vlen të ceket se panxhari është iilaç tradiicional për leukremiinë dhe sëmunddjee tjera të rënda, për shkak se përmban amiino aciidin beetan, e që ka veti antii kanncerozee.

Konsumimi i rregullt i kësaj pije, përveç kannceriit, ndihmon edhe kundër sëmunddjeeve tjera si në zvogëlimin e kolesterolit deri në 40 për qind, e normalizon shtypjen e gj a.kut etj.

Gratë shtatzëna duhet ta konsumojnë këtë pije për shkak se ka përqindje të lartë të aciidit folik, i cili parandalon shumë sëmunddjee tek të porsaliindurit.

Veç këtyre, lëngu ndihmon edhe në shërimin e dhimbbjevee të kokës, dhimbbjevee të dhëmbiit, dhimbbjeeve në eshtra etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *