A Po Ju Bezdisin Duar Dhe Këmbë Të Ftohta..? Ja Si Ta Zgjidhni Këtë..!

A Po Ju Bezdisin Duar Dhe Këmbë Të Ftohta..? Ja Si Ta Zgjidhni Këtë..!

Qarkullimi i dobët i gj akut njihet edhe si “vraasës i heshtur” dhe mund të shfaqet si pasojë e faktorëve të ndryshëm, përfshirë edhe aktivitetin e dobët fizik, hipertensiioniin, diabetin, pirjen e duhaniit.

Simptomaat me kohën zhvillohen dhe është mirë t’i njihni ato me kohë. Nëse keni probleeme vetëm me qarkullimiin e dobët të gj akut, atëherë iilaçet natyrale janë më të përsosurat për ta ndrequr këtë probleem.

Konsumoni më shumë ujë

Është e domosdoshme të pini të paktën tetë gota ujë në ditë, pasi uji e përmirëson qarkullimin e gj akut, dhe në këtë mënyrë oksigjeni dhe vlerat tjera ushqyese barteen në indet dhe organet tuaja. Veç kësaj, uji e përmirëson tretjen dhe qeliizaat.

Hudhra
Studime të fundit tregojnë se hudhra është thelbësore për shëndetin kardiiovaskulaar.
Kjo pasi hudhrat e zvogëlojnë rreeziikun e arteeroskleroozës, për shkak se e parandalojnë ndërtimin e stemavee në arteriie dhe e zvogëlojnë shtypjeen e gj akut.

Vaji i peshkut
Aciidët omega-3 që gjenden në vaj të peshkut ndihmojnë në heqjen e yndyrave në arteriie dhe shkaktojnë qarkullim më të mirë të gj akut.

Xhenxhefili
Nëse konsumoni xhenxhefil rregullisht, ju do të parandaloni shumë sëmunddjee kardiiovaskuulare, pasi përbërësit e vet promovojnë qarkullimin adekuuat të gj akut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *