Ae dini pse duhet ta vendosni në vesh hudhrën.. ! Merr një thelpi hudhër, e vendos në vesh dhe pret 30 minuta! Rezultati do t’ju befasojë

Ae dini pse duhet ta vendosni në vesh hudhrën.. ! Merr një thelpi hudhër, e vendos në vesh dhe pret 30 minuta! Rezultati do t’ju befasojë

Hudhra është një kampion i vërtetë në mesin e produkteve të shëndetshme. Është e nevojshme për të parandaluar ftohjet dhe për të forcuar sistemin imunitar. Hudhra ka veti antibakteriale dhe antivirale, ndihmon në reduktimin e ënjtjes dhe lehtësimin e dhimbjeve.

Hudhra është ilaçi më i mirë për të eliminuar dhimbjet e veshit. Ai përmban komponime që depërtojnë në lëkurë dhe përthithen brenda veshit, duke siguruar veprim anti-inflamator.

Hudhër për dhimbje veshi.

Mjafton një thelpi hudhër për të shtypur dhimbjen, mbështilleni me një leckë të butë dhe vendoseni në vesh për 30 minuta. Ky proces lehtëson dhimbjen dhe ndihmon në shërimin. Mos e vendosni hudhrën shumë thellë në vesh. Mos përdorni një thelpi hudhër shumë të vogël. Bëhuni gati për një erë hudhre pas një procedure të tillë.

Hudhra ka një erë specifike për shkak të alicinës, një kimikat që prodhohet kur hudhra shkatërrohet ose në integritetin e qelizave. Alicina është një antibiotik natyral për të cilin ne e vlerësojmë kaq shumë hudhrën.

Alicina është një substancë e fortë, ndaj për të mbrojtur lëkurën nga djegiet (është më mirë të përdorni një copë leckë sepse hudhra do të bie në kontakt me lëkurën).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *