Mjeket zbulojne kuren kunder diabetit. Njihuni me receten 5 minuteshe..!?

Mjeket zbulojne kuren kunder diabetit. Njihuni me receten 5 minuteshe..!?

Çdo mëngjes esëll mund të pijnë 1 gotë dhallë ose të konsumojnë sa më shumë tranguj të njomë si ushqim. Merrni 50 gr gjethe boronice, 10 gr gjethe mani, farë lini, gjethe dëllinje, etj.

Merrni gjithsej 5 lugë nga këto bimë dhe i zieni në 500 gr ujë. Ena mbulohet me kapak tërë natën që të ekstradohet. Kjo masë ditën e nesërme valohet për 5 min, ftohet me kapak të mbyllur për 30 min. Pasi ftohet dhe kullohet, pihet 3 herë në ditë, gjysëm ore para buke.

Per me shume ndiqeni videon ne vazhdim..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *