Ilaq Ideal – Zijeni Limonët Në MBRËMJE Dhe Pijeni Lengun Posa Të ZGJOHENI..! Do Të Mahniteni Nga Rezultatet..!

Ilaq Ideal – Zijeni Limonët Në MBRËMJE Dhe Pijeni Lengun Posa Të ZGJOHENI..! Do Të Mahniteni Nga Rezultatet..!

Mënyra se si e filloni ditën është ndër gjërat më të rëndësishme sa i përket mënyrës se si e jetoni jetën. Konsumimi i ujit të nxehtë me limon, është trend i njohur i fillimit të ditës.

Sidoqoftë, kjo metodë nuk i sjell të gjitha të mirat shëndetësore që limoni i ofron.

Kur pini ujë të nxehtë me limon brenda, ju nuk i shfrytëzoni të gjitha vlerat super ushqyese që lëvorja i ofron. Nëse e zini një limon të tërë, ju do t’i fitoni të gjitha këto vlera ushqyese.

Në fakt, efektet e kësaj metode janë tejet të mahnitshme, saqë këtë gjë do të filloni ta bëni çdo ditë gjatë jetës suaj.

Përbërësit:

Gjashtë limonë

– Dy gota ujë

– Mjaltë

Fillimisht i preni gjashtë limonët në dysh dhe ia shtoni ujit. Ujin e vloni për tre minuta dhe pastaj e lini të ftohet 10-15 minuta.

Hiqni limonët nga uji dhe lëngun ruajeni në një tas çaji.

Pijen e fituar e pini çdo mëngjes duke ia shtuar një lugë mjaltë dhe do të ngazëlleheni nga rezultatet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *