Mjaft më..! Shqiptari nga Kosova humb durimin, shikojeni çka bën ai për t’iu afruar kufirit Serbi-Kroaci..

Mjaft me..! Shqiptari nga Kosova humb durimin, shikojeni çka bën ai për t’iu afruar kufirit Serbi-Kroaci..

Pas përfundimit të festave të fundvitit, shumë mërgimtarë kanë marr rrugën e kthimit për në vendet nga kanë ardhur.

Pritjet në kufi janë stërzgjatur e në kufirin Serbi- Kroaci deri në 10 orë.

Një kosovar ka humbur d urimin dhe ka dal me veturë anash sh iritit duke tejkaluar kolonën e sh kaktuar drejt kufirit Serbi-Kroaci.

https://video.gjirafa.com/embed/video-1641742907-mp4-3?autoplay=true&am=true

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *