Del nga vetja aktori Albano Bogdo bën si “cub” me poliicet e vendit ( PAMJE )

Del nga vetja aktori Albano Bogdo bën si “cub” me poliicet e vendit ( PAMJE )

V izita e pr esidentit turk në Shqipëri, Recep Tajip Erdogan ka ndryshuar gjithë rrjedhën e qa rkullimit normal të mj eteve në vendin tonë. Për shkak se pr esidenti kishte shkuar në xhaminë e Et’hem Beut, i gjithë trafiku në rrugën e Elbasanit, u ndal deri në përfundimin e takimit të tij.

Por bll okimi në tr afik për orë të tëra ka sjellë ac arimin e gjithë drejtuesve të mjetit, mes tyre edhe aktorit të humorit, Albano Bogdo. Ky i fundit ka dalë nga makina dhe duke b ërtitur i ka kërkuar ef ektivët të P olicisë që t’i hapte rrugën që të kalonte.

“O le gjendë, pse bën sikur nuk dëgjon?! Hape rrugën të kalojnë makinat. Ju q fsha mu në Erdogan. Hapni pra rrugën që të kalojnë makinat,” – dëgjohet aktori i ne rvozuar.

Ndërkohë që ef ektivi i Po licisë me qetësi nuk i kthen përgjigje por vijon me punën për të nd arë tr afikun në zonë, për t’ju rikthyer normalitetit. Por pikërisht në këtë moment, aktori i afrohet dhe duke e pr ekur edhe fizikisht, fillon vetë që të drejtojë tr afikun: “Hë ç’a do bësh?”

Për të qëndruar pranë kolegut të tyre, janë ofr uar edhe ef ektivë të tjerë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.