Edhe Vet Mjjekët Konfirmojnë: Qepa E Kuqe Bën Mrekulli Për Gjëndrat Tiiroide..

Edhe Vet Mjjekët Konfirmojnë: Qepa E Kuqe Bën Mrekulli Për Gjëndrat Tiiroide..

Mjjekët Konfirmojnë: Qepa E Kuqe Bën Mrekulli Për Gjëndrat Tiir0ide..?! Një doktor rus nga St. Petersburg, Igor Knjazkin, ka zbuluar iilaçin e përsosur për gjëndrat tiroide.

I vetmi përbërës që nevojitet për këtë teknikë mahnitëse është qepa e kuqe.Përfitimet e shumta të qepëve veçse dihen, ato vraasinn bakktereet dhe mikkrobeet, e pastrojnë lëkurën dhe përmbajnë aciid fosforiik i cili është tejet fitimprurës.Gjithashtu, qepët janë tejet të mira edhe për trajtimin e probleemeve të tiroideve.Më pposhttë jua prezantojmë iilaçin shtëpiak të doktorit rus, i cili do t’jua përmirësojë funksionin e gjëndrave tiroide.

-Para se të shkoni në shtrat, duhet ta preni një qepë të kuqe në dy pjesë.
Këto dy gjysma duhet të përdoren për ta masazhuar qafën me lëvizje rrethore, e veçanërisht në zonën ku gjenden gjëndrat tiiroide. Duhet ta lejoni qepën t’i kryejë efektet e veta gjatë natës, prandaj mos e pastroni qafën para se të flini. Lëngu i qepës i stimulon gjëndrat tiroide.

Leave a Reply

Your email address will not be published.