Dobit e hudhrës në stomakun bosh. Ja çfarë i ndodh organizmit tuaj..(video)

Dobit e hudhrës në stomakun bosh. Ja çfarë i ndodh organizmit tuaj..(video)

Një nga aleatet më të mira për shëndetin tuaj është hudhra, por konsumimi i saj me stomakun bosh bën çudira për organizmin, sa nuk mund ta imagjinoni. Hudhra është antibiotik dhe antioksidues i fuqishëm. Ajo e mbron stomakun nga infeksionet dhe sëmundjet.

Një grua e cila kishte probleme me tensionin e lartë të gjjakut, hëngri një kokërr çdo ditë, esëll në mëngjes. Kjo qe mënyra më e mirë dhe më e sigurt për ta mbajtur tensionin e gjakut nën kontroll.

Më e mira nga të gjitha që ta konsumoni një herë në ditë, dhe nuk ka asnjë efekt anësor, siç është rasti me ilaçet e ndryshme. Inflamacionet e të gjitha llojeve mund të parandalohen dhe të shërohen me hudhër.

Edhe ata që vuajnë nga artriti mund të kenë dobi të jashtëzakonshme nga hudhra. Ngrënia e hudhrës esëll jo vetëm që do t’ju ndihmojë kundër simptomave të artritit, por edhe kundër dhimbjeve që lidhen me të.

Hudhra është shumë e dobishme edhe për mushkëritë, pasi ju mbron dhe ju shëron nga sëmundjet respirative.

Leave a Reply

Your email address will not be published.